mariusz Opublikowano 14 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Hej Wiecie może coś o butach tej firmy? Dobre, niedobre? https://sportstore.pl/product-pol-7375-Buty-rowerowe-LAKE-MX167-VIBRAM-MTB-SPD.html pozdrawiam Mariusz Odnośnik do komentarza
WitoGda Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 O butach Lake - niestety nic Ci nie powiem. Patrząc na podane długości wkładek to rozmiarówka jest chyba zaniżona o 1 rozmiar Natomiast sam sklep miałem okazję sprawdzić - niestety szału nie ma. Korzystając z ich oferty kupiłem buty SUPLEST Offroad SupTraction VELCRO black / red Sama obsługa - tak sobie - po prostu automat który wszystko załatwia bez absorbowania obsługi sklepu. Kontakt z obsługą tylko w wybranych godzinach, na maile brak odpowiedzi Niestety rozmiar, pomimo podania długości realnie zmierzonej wkładki, nie pasował (długość w zasadzie ok ale buty za ciasne) - ale to akurat moje ryzyko, bo cóż ale przez internet butów nie przymierzę. Buty zwróciłem, ale na informację o zwrocie odpowiedzi nie było, pieniądze zostały zwrócone, ale (znów ale) zajęło im to dłużej niż chwilę Moja ocena sklepu w skali 1-6 to 3 Jak szukasz butów polecam Northwave - rozmiarówka jest prawdziwa Kupiłem w Metrobikes.pl trekingowy model Northwave Cliff Pro i polecam i sklep i buty ( z ochraniaczami przy -5*C przetestowałem je na 30 km po lesie) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi