muarte Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Witam to jest moja 1-rwsza recenzja tak więc proszę o wyrozumiałość.By recenzja była wiarygodna postanowiłem przejechać powyżej 50 km w spodniach z wkładką z tematu na dzień dzisiejszy wyszło 74 km, co mogę napisać , to tylko prawdę nie ma co się zastanawiać nad strojami z wkładką lepiej jest kupić,można przejechać bardzo dużo km z ogromną wygodą , wcześniej myślałem że ludzie po prostu przesadzają , teraz zmieniłem zdanie bo sam sprawdziłem.Naprawdę jazda z odzieżą z wkładką to zupełnie inny poziom, jedyny minus jest taki że ograniczają nas własne mięśnie i ewentualnie pogoda.Co do rozmiarówki pamiętajmy że lycra może się rozciągać ale lepiej nie przesadzić ja wziąłem rozmiar 2XL na sklepie w "CR" za 188zł z przesyłka, jak dla mnie jest świetnie , ogromny + dla sklepu za szybką realizacje zamówienia.Szerokości PatrykPs. Przypominam że moja waga to 120 kgJak to Żona mnie podsumowała wyglądam w stroju jak Minionek.;D Odnośnik do komentarza
muarte Opublikowano 16 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Zapomniałem dodać że strój jest na tyle wygodny że nie ogranicza ruchów, praktycznie 60 km wykonane na Lemondce. Trzyma ciepło nie wpuszczają zimna są z dość przyjemnej lycry. Przy wietrze 20-30km/h jazda jest bardzo ciężka ale jazda w tym stroju jest dość przyjemna.Szerokości Patryk Odnośnik do komentarza
spinoo Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Pytanie prozaiczne , bowiem zastanawiam się nad tymi spodniami . Maja one wkładkę rowerowa Coolmax HP03 , jak i czy po dwóch trzech godzinach jazdy tyłek jest obolały . Ciekawe czy wkładka HP04 to znaczna poprawa czy raczej zabieg marketingowy . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi