Bicek Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Witam. Przymierzam się do zakupu roweru crosswego stawiam głowie na dojazdy do pracy ok 10 km ścieżką rowerową i asfaltem oraz weekendowe wypady. Mój wzrost to 192cm i waga ok 100kg. Juz wiem, że muszę wybrać rozmiar XL. Ale waham się nad wyborem konkretnego modelu. W każdym sklepie proponują mi co innego. Może ktoś znajdzie chwile żeby wybrać coś odpowiedniego dla mnie? Z tego co sam wybrałem to: 1. Kross Evado 4.0 2. Giant Roam 2 Disc 2017 3. Specialized Crosstrail Ddisc Int Może ktoś zna jakiś lepszy rower cross owy do 2500zl? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Majin Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Już teraz w okresie wyprzedaży możesz szukać rowerów które wyjściowo są droższe np. Giant Roam 1 Np tu http://www.esportowiec.com.pl/rowery-crossowe-c-11/rower-giant-roam-1-disc-2017-p-7837.html Odnośnik do komentarza
Bicek Opublikowano 6 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Świnie wygląda, postaram sie znaleźć gdzieś w sklepie stacjonarnym i ponegocjowac cenę. A co myślisz o firmie Specialized? Sprzedawca powtarzal kilkukrotnie, że jest zdecydowanie lepszy od krossa. Odnośnik do komentarza
niet Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 http://allegro.pl/rower-romet-orkan-5-kolekcja-2017-i6950635677.html nic lepszego nie znajdziesz... Cena myślałem, że ja kupiłem tanio, a tu masz 200-300zł taniej niż kiedykolwiek widziałem na promocji. Odnośnik do komentarza
salata Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Cena naprawdę zacna. Pewnie sam bym się znowu zastanowił nad zakupem gdybym się na gravela nie zdecydował. Tapnięte z japka. Pozdrawiam Salata Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi