loles Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Witam, mam do kolegów i koleżanek bardziej ogarniętych w tematyce rowerów pytanie. Posiadam rower marketowy coś takiego https://drive.google.com/open?id=0B4xkeZqu8GfQcUVSdXJkakZTV3c Chciałbym się dowiedzieć co mogę zrobić, żeby trochę polepszyć jego wartości. nie chcę kupiwać nowego roweru tylko zając się tym. Na początku wymienię koła wraz z oponami. Chcę wymienić też widelec bo jest krzywy i tu jest pytanie kupić zwykły widelec? czy może poszukać amorka 1" o małym skoku tak by nie popsuć geometrii roweru??? Pozdrawiam Łukasz Odnośnik do komentarza
Marekk Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Nie podniesiesz wartości tego roweru nie ponosząc kosztów, które i tak się w tym przypadku nie zwrócą. Wymieniając koła na 26" idziesz w coraz mniej popularny system, a i tak cena kół i dobrych opon znacznie przekroczy wartość roweru. Cena widelca stalowego to ok 50-60zł, sensu w dawaniu tu amorka nie widzę :). Odnośnik do komentarza
loles Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Raczej chce mieć rower którym wyjadę czasem w las na jakieś szutrowe ścieżki. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi