Rafus Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Cześć Sprzedam Cannondale Quick 1 Disc z 2017. Rower jest w zupełności nowy, nie jeżdżony, przybrudziłem mu jedynie opony w drodze pod drzewko na sesję zdjęciową :D Quick został kupiony na pod koniec lipca u autoryzowanego sprzedawcy, niestety zbyt późno rozmyśliłem się z zakupu, a że dokonałem go osobiście, nie przez internet to nie przysługuje mi prawo do odstąpienia od zakupu dla tego też mam taką oto maszynę na sprzedaż. https://www.cannondalebikes.pl/rowery/2017-cross-fitness/quick/quick-1-discQuick jest na bardzo dobrym szosowym osprzęcie Shimano 105, posiada aluminiową ramę z dożywotnią gwarancją oraz wieloma patentami Canonndale, a także świetny karbonowy widelec co skutkuje ledwie ponad 10 kg wagi roweru. Chciałbym otrzymać za niego 4300 zł. Jestem pewien, że w tej kwocie swoją jakością oraz osprzętem bije wszystkie inne crossy / fitnessy dostępne w sklepach :)Zapraszam do zapoznania się ze zdjęciami i zachęcam do zakupu :)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Rafus Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Od 7.08.2017 do 12.08.2017 cena spada do równych 4000 zł bez kosztów wysyłki ;) Odnośnik do komentarza
Rafus Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Cena spada już na stałe do równych 4000 PLN Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi