voyblake Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Witam Wszystkich po raz pierwszy, pytanie mam do tych korzystających ( i Was wszystkich) ze wspomnianej w tytule piasty... koła 28" z tyłu G8 (nie policzyłem ilości zębów na tarczy), a co z przodu założyć? ile ponad 40-ści, może mniej, może dużo więcej? dodam tylko, iż obecnie jazda niemal wyłącznie w cyklu i stylu miejskim. nie wykluczam jednak dystansów - mam doświadczenia w trasach... poza tym mam problem z łańcuchem - kupiłem zgodnie z zaleceniami producenta łańcuch 1/2" x 3/32" i jest on za szeroki zarówno wewnątrz (luzy na zębach) jak i na zewnątrz - ociera o obudowę piasty. proszę o rady, pomoc, podpowiedź pozdrawiam nowy Odnośnik do komentarza
voyblake Opublikowano 24 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 ... z łańcuchem to nieco inna historia - zrozumiałem, wiem więcej i o to nie pytam... przez te parę dni odwiedziłem paru "naprawiaczy" i moja wiedza w temacie jest o wiele bogatsza nauczyłam się wielu rzeczy zarówno serwisowych jak i praktycznych dobrze jest się uczyć - czekanie jest słabe Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi