ArekN Opublikowano 15 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Osprzęt wg mnie ok, i jeżeli na dodatek rower Tobie się podoba, to brać. Twórca tego forum w teście B'twina, napisał, że kolor też jeździ :), to w kontekście że testował trochę żaruwiasty seledyn. Faktycznie rower rzuca się w oczy i zwraca na siebie uwagę. Napisz jak Tobie będzie się nim jeździło Odnośnik do komentarza
drased Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Najpewniej dziś go zamówię - wydaje mi się, że w tej cenie nic lepszego nie dostanę. Wygląd może być - na zdjęciach nie wygląda wybitnie, w RL jest sporo lepiej :) Odnośnik do komentarza
ArekN Opublikowano 15 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 W odróżnieniu do Orkana 4, ten w necie bardziej mi się podoba niż w RL, A ORKAN 5 i tu i tu jest ok. Odnośnik do komentarza
Huncwot Opublikowano 22 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Tyle że ten orkan 5 to już kosztuje konkretnie. 4 czy 3 jest już bardziej w zasięgu dla przeciętnego kolarza Odnośnik do komentarza
ArekN Opublikowano 22 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Ale to było rok temu Odnośnik do komentarza
ninus Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Zawsze można też wiząć rower na raty 0% Odnośnik do komentarza
Huncwot Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Ale Orkany 5m przecież dalej są w sprzedaży? Jakoś kilka dni temu widziałem go w sklepie rowerowym bo akurat rozglądałem się za crossem dla siebie Odnośnik do komentarza
ArekN Opublikowano 23 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Oczywiście można kupić na raty, kasa rozłożona w czasie... Ale i tak od tego wszystkiego ważniejsza jest frajda z jazdy rowerem, zwłaszcza po leśnych traktach :-) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi