MaTT Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Siemanko ;) mam pytanko chciałem dzisiaj przeczyścić sobie rowerek ale nie mam benzyny ekstrakcyjnej ale za to jest zwykły rozpuszczalnik, moge go wyszejkowac w nim? czy lepiej nie bo go zniszcze jakos ? Odnośnik do komentarza
pedziwiatr Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Wg mnie możesz spokojnie szejkować w rozpuszczalniku, ale to chyba nie wyjdzie zbyt ekonomicznie... ja wykorzystuję zwykłą benzynę. Odnośnik do komentarza
MaTT Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 ja nie pytam czy to ekonomiczne tylko czy nie zniszczy mi to łancucha :D Odnośnik do komentarza
GeloLBN Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 wyszejkuj, wysusz i nasmaruj...nic się nie zniszczy Odnośnik do komentarza
MaTT Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 No i tyle chcialem wiedziec podziekował ! :D Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi