ep09gregory Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Witam serdecznie otóż mam takie pytanko. Posiadam rower szosowy Merida Scultura 300 i chciałem sobie wymienić szczeki hamulcowe na takie ze 105: http://www.bikeatelier.pl/hamowanie/hamulce-szczekowe/hamulec-shimano-105-br5800 gdyż obecne są słabe(moim zdaniem to jedyna wada tego roweru).W związku z tym chodzi mi o to czy nie będzie problemu z montażem a później z regulacją pozdrawiam Odnośnik do komentarza
ep09gregory Opublikowano 22 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 od siebie dodam montaż bez najwiekszych problemów no teraz to sa hamulce :D pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza
FormickiBike Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Szkoda, że spóźniłem się z odpowiedzią,ale widzę że sam już zamontowałeś hamulce. Właśnie miałem pisać, że nie będzie z tym żadnego problemu o ile rzecz jasna posiadasz minimalny stopień doświadczenia z zakresu mechaniki rowerowej. Jeżeli wszystko działa to nic tylko pogratulować :) Odnośnik do komentarza
hit55 Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 To bardzo proste, na youtube możesz znaleźć wiele poradników ;) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi