Tomcio83 Opublikowano wczoraj o 13:03 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 13:03 Cześć, W związku z tym, że mój gravel stał się szosą, a w teren przesiadłem się na MTB, pora rozstać się z GRX-em. Sprzęt działa naprawdę świetnie i gdybym nie jeździł głównie po asfalcie, bez wahania bym przy nim został — kultura pracy jest na najwyższym poziomie. Dużym plusem jest też rozpiętość przełożeń, która dla większości użytkowników w zupełności wystarczy. Brak obsługi przedniego blatu okazał się wręcz uzależniający, a żeby to obejść na szosie, musiałem pójść w Di2. Zestaw zrobił nieco ponad 800 km, więc jest w świetnym stanie i ma przed sobą całe życie. W skład zestawu wchodzą: Manetki RX820 Korba RX810/820 172.5mm z blatem Garbaruk 44T (dodatkowo dodaję 42T, ale zdecydowanie lepiej sprawdził się u mnie 44T) Kaseta XT 10-45 Przerzutka RX-RD822 Hamulce RX820 wraz z przewodami (170 cm tył i 100 cm przód)i klockami (zużycie widać na zdjęciach) Łańcuch ultegra/xt 12 Tarcze RT MT800 160mm i 140mm Cena z wysyłką: 1630 zł Mam sporo zdjęć, ale forum ma tu ograniczenia, więc jeżeli ktoś jest zainteresowany to zapraszam do kontaktu. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi