Jobek Napisano Listopada 20, 2020 Zgłoś Share Napisano Listopada 20, 2020 Cześć Gdzie kupowaliście swoje rowery, bo własnie szukam fajnych okazji odnośnie rowerów trekkingowych? Cytuj Link to postu
jajacek Napisano Listopada 20, 2020 Zgłoś Share Napisano Listopada 20, 2020 Moje były kupowane w: CozmoBike Warszawa Airbike Warszawa skleprowerowy.pl Warszawa Radsport Angere Fuschl am See, Austria Cytuj Link to postu
Ulek87 Napisano Listopada 24, 2020 Zgłoś Share Napisano Listopada 24, 2020 Ja mieszkam w lublinie, także swoje krossa evado 10.0 kupowałem w expertbike. Mają niezły wybór i też obsługa jest w stanie doradzić Cytuj Link to postu
Rens Napisano Listopada 24, 2020 Zgłoś Share Napisano Listopada 24, 2020 Teraz pewnie przed Black Friday będzie sporo okazji w sieci warto poszukać :) W expertbike jak najbardziej jest w czym wybierać jeśli chodzi o te topowe marki. Pozdrawiam i udanych poszukiwań i zakupów życzę :) Cytuj Link to postu
Marek30 Napisano Grudnia 10, 2020 Zgłoś Share Napisano Grudnia 10, 2020 Jak chcesz kupić ze sklepu expertbike to jeśli chodzi o moje zdanie - sklep jest w porządku, mam od nich 2 rowery i nie było problemów żadnych ani z rowerami ani realizacją zamówień. Cytuj Link to postu
Koriz Napisano Grudnia 19, 2020 Zgłoś Share Napisano Grudnia 19, 2020 Ja do trekkingu mam rower Kellys CARTER 70, jazda mega przyjemna i samo dobre wykonanie. Na promocji można sobie go w expertbike znaleźć, obsługa też dobrze doradziła. Cytuj Link to postu
Polecane posty